A legfontosabb tudnivalók az ARTIES programról

Az ARTIES olyan szakértői rendszer, ami a világon egyedülálló módon képes rajzok és rajztesztek pszichológiai elemzésére.

Kifejlesztése és ellenőrzése 19 évnyi tudományos kutatást vett igénybe (szerző: Prof. Dr. Vass Zoltán).

A program a Rajzelemzési Intézet képzésein résztvevők számára kedvezményesen érhető el.

Kétféle módon használhatod:

1. Tankönyvként: ha kikeresed vele a rajzi jegyek jelentéseit
2. Rajzelemző programként:
ha lefuttatod a komplett elemzést

Az ARTIES-t semmilyen könyv nem helyettesíti, mert kombinációkban gondolkodik (amire a könyv nem képes) és pillanatok alatt kiszámítja a hiteles pszichológiai jelentést.

Nézz bele ezekbe a rövid videókba:

TIPP: Használd tanulásra is

Keresd ki, mit jelent a halvány vonal, a nagy méretű rajz, a pálcikaember, a fenyőfa, a fekete szín és még több ezer formai, tartalmi és szimbolikus jelentésű rajzi jellemző, az összes lehetséges értelmezéssel együtt.

Ami csak a programban található

A rajzok, festmények, firkák jellemzőinek nagyobbik része még a 927 oldalas tankönyvbe* sem került be, terjedelmi okból.

Ezeket kizárólag itt találod meg.

Az értelmezések listája ráadásul folyamatosan bővül és fejlődik, mert a Prof. Dr. Vass Zoltán kutatócsoportja folyamatosan új értelmezéseket tesztel és beépíti őket a programba.

*Vass, Z. (2006/2013). A rajzvizsgálat pszichodiagnosztikai alapjai. Budapest: Flaccus Kiadó.

Bár az alapverzió is teljesértékű program, azonban még ezt is továbbfejlesztettük és új funkciókat adtunk hozzá Bővítmények formájában.

BŐVÍTMÉNYEK

Kattints az alábbi gombokra a magyarázathoz:

Külön program  gyermekek és felnőttek rajzaihoz

Több ezer példarajz - hogy könnyebb legyen dönteni

Keresés mindenben - hogy ne maradjon ki semmi

54 rajzteszt instrukciója - hogy mindig Veled legyen!


Az ARTIES szakértői rendszer ára külső megrendelők számára 101.000 Ft egyéves licensszel. Amennyiben képzéseinken veszel részt, lehetséges, hogy van kedvezményed (írj vagy hívj fel).

Érdeklődj itt: ugyfelszolgalat@rajzelemzes.hu,

tel: +36305102791

A legutóbbi vélemények

Kihangsúlyozódnak a lényegi dolgok, végig megtartja a koncentráló figyelmet … szóval szenzációs!!! Köszönöm!

Nagyon tetszik a képzés! Azt sajnálom mindössze, hogy a munka mellett nem tudok annyit tölteni vele, mint amennyit szeretnék. Szívesen megnézném a tananyagokat egyszerre, és többször is naponta. Csak köszönettel tartozom az egész csapatnak, akik lehetővé tették ezt az élményt számomra. További munkátokhoz erőt, egészséget, és kitartást kívánok! Még egyszer köszönöm a lehetőséget.

Nagyon komoly és egy kis ijedtséget is okozott a mennyiség. Amíg a videorészleteket néztem, hallgattam és oldottam az azokban lévő feladatokat határozottan oldódott bennem minden feszültség. Nagyon jó, hogy hallgathatom az anyagot. Sokat segít ez a fajta “személyesség”.

Összességében nagyon tetszik, igazán színvonalas tanfolyam és remélem tartani tudom a lépést az 5 hónapos babám mellett is. Üdvözlettel és minden elismerésemmel!

Nagyon korrekt és komplex. Innentől kezdve saját befektetésen múlik sikerül-e elsajátítani a tananyagot.

Nagyon tetszik. Jól összeszedett, változatosan szerkesztett, szórakoztató és tartalmas. Az is nagyon tetszik, hogy megállíthatom, sokszor visszanézhetem, ha valami nem világos. És ehhez tényleg dolgozni kell itthon is – de azt hiszem, meg fogja érni. Köszönöm a lehetőséget!

Látszik, hogy jól átgondolt, szakmailag jól felépített oktatóanyag. Szerintem rengeteget fogok tanulni belőle és közben jól is fogok szórakozni.

SZUPER, IMÀDOM

Még eleg kevés reszt neztem meg. Az jó benne, hogy nincs teletömve sok-sok lexikalis anyaggal, amit fárasztó megemészteni.

Vass Zoltán profizmusát ismerve nem volt kétséges számomra, hogy ez a képzés is magas szakmai színvonalú előadásokat tartalmaz majd.

SZENZÁCIÓS! Igazából ezt nem lehet egy mondatban leírni. Már sok előadást végighallgattam, de most az ismétlés mellett is kaptam újat. Olyan, mint a rajzelemzés vége: megkapjuk az egész esszenciáját!

Fantasztikusan összeállított magas színvonalú, érthető és élvezetes anyag.

TANFOLYAMI VÉLEMÉNYEK

Addiktív :)

Rengeteg munka osszerakni egy ilyen kepzest. Koszonom.

Meglepően jó, izgalmas, humoros, lényegre törő, érthető….

Bár még csak pár részt hallgattam meg, eddig nagyon izgalmas és érthető. Tetszik az is, ahogyan technikailag megvalósították.

Nagyon régóta szerettem volna belevágni! Örülök, hogy itt vagyok, már az első rész nagyon érdekes volt. Kíváncsian és izgatottan várom a folytatást! Gratulálok a programhoz!

Bár szeretek személyesen is részt venni tanfolyamokon, annak más a hangulata, de most látom, hogy óriási előnye a videóknak, hogy bármire vissza tudok térni, ha szeretném jobban megérteni, vagy memorizálni. Ha közben megzavarnak, vagy elfáradok az sem nagy gond, onnan és akkor tudom folytatni, amikor akarom.

Nagyon örülök, hogy megtaláltam a leghitelesebb rajzelemző tanfolyamot!

Nekem kicsit ijesztő a mennyiség, de remélem hogy sikerül megbirkózni vele.

Az előadások nagyon jól megszerkesztettek.

Még ugyan nagyon az elején vagyunk (főleg én, a feldolgozásban), de hibátlannak mondanám.

Magas szintű és átfogó tudásanyag, rendkívüli oktatók, színvonalas képzés és mindez a saját időbeosztásomban!

Nagyon szuper, könnyen érthető, szeretem.

Nagyon jó a képzés. Én sokkal hosszabban is hallgatnám az előadásokat, mert nagyon élvezetes és informatív az előadás.

Nagyon érdekes és hasznos számomra az összes példa, amit a Professzor Úr bemutat.

Köszönöm, hogy még jobban elmélyíthetem ismereteimet a rajzelemzésről és még érthetőbbé válik a tananyag. Nagyon érdekes és ismételhető, ez is nagy előnye.

Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, hogy a tudásomat tovább gyarapíthatom. Nagyon tetszik ez a fajta képzés, holott először fenntartásaim voltak, a számítógépes tudásom hiányosságai miatt. De nagyon egyszerű a rendszer, s tényleg mindenre rávezet. Hálás vagyok érte. Köszönet a sok munkátokért. További sikereket kívánok a jövőbeni munkátokhoz is.

A képzés indulàsàról folyamatosan informàltak, az első témakörnél pedig olyan összeszedett programmal talàlkoztam, hogy egy kérdésem sem maradt.

Imádom, hogy bármikor, bármennyiszer megnézhetem a videókat. A professzor úr nagyon jól magyarázza a tananyagot. Az eddigiek alapján csillagos ötöst adok a programnak.

Szépen, érthetően felépített tudás-és ismeretanyag, nagyon érdekes és egyre inkább kíváncsivá tesz, mert hozzám közel áll az analizálás (munkámból adódóan 30 éve).

Csak gratulálni tudok a tananyag összeállításához és köszönöm a lehetőséget, hogy ennek a képzésnek részese lehetek!

Sokat segitenek a feltoltott videok, feladatok es a forrasokkal megjelolt, reszletesen kidolgozott anyagok. Az esettanulmanyoknak kulon orultem. Gyakorlatias, igy konnyebben ertheto. Koszonom, h reszt vehetek a kepzesen!

A képzés nagyon érdekes, számomra a szakmai munkám megújulását jelenti.

Először is köszönetet szeretnék mondani, hogy részt vehetek egy ilyen nagyszerű képzésen! Megmondom őszintén féltem, hogy hogy fog ez menni nekem, de a videók érthetőek és a szakirodalomban utánanézhetek bármilyen számomra új fogalomnak

Gratulálok ehhez az óriási munkát és szakmai tudást igénylő képzési mód kidolgozásához. A videók jól működnek, többször megállíthatók és visszanézhetők.

Hálás vagyok hogy rövid videókban a lényeget tanulhatom meg. Ez nagy segítség, köszönöm!

Az előadás szenzációs! Külön tetszik a kis fejezetekre osztás és a sok gyakorlati példa

Még csak az első néhány videót sikerült megnéznem, de praktikusnak tartom, hogy megállítható, visszanézhető, tetszés szerint megismételhető.